Z polędwiczki wieprzowej można wyczarować różne smakołyki, my ją bardzo lubimy jako mięsko obiadowe. Dziś polecam z suszonymi pomidorami i mozzarellą.Składniki:1 poledwiczka wieprzowa ok. 70 dag1 słoiczek 250 g suszonych pomidorów w oleju z ziołami1 opak. mozzarelli duża kulkazioła prowansalskie Kamissól pieprz KamisWykonanie:Poledwiczka rozcinamy po długości zostawiając z 1cm boku, rozkładamy polędwiczkę na boki, tłuczkiem dobrze rozbijamy mięso. Posypujemy solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi. Na przypra... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...