Szary dzień i zimny. Za oknem jakby miał spaść śnieg za chwilkę. Postanowiłam zrobić obiad zdrowy, kolorowy, który przywoła lato. Bo letnie wieczory to grill na świeżym powietrzu. To bogactwo witamin ukrytych w kolorowych sałatkach.Dlatego zrobimy dziś grillowaną wątróbkę, bo taka jest 100 razy zdrowsza od tej smażonej na głębokim oleju z cebulką. Będzie miała bardzo delikatny i wykwintny smak- dodamy jabłek- koniecznie Szarej Renety.Składniki-wątróbka- u mnie z indyka-3 duże jabłka Szara Reneta-świeży tymianek-... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...