Raffaello.

Raffaello.

Raffaello.

 Raffaello. Ciasto na biszkopcie z białek. Raffaello. Oto kolejny pomysł na ciasto, w którym wykorzystamy nadwyżkę białek. Raffaello jest delikatne i rozpływa się w ustach i przede wszystkim nie jest słodkie.  Przygotuj na Raffaello: Składniki: - ok. 8-9 białek o temperaturze pokojowej ( to ważne ) - 130 g mąki pszennej luksusowej - 2 łyżeczki soku z cytryny - 230 g cukru drobnego - szczypta soli Składniki na krem: - ok. 300 ml śmietanki 36%  - 150 g białej czekolady - 200 g mascarpone - 50 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.