Pierogi ruskie z pesto rosso

Pierogi ruskie z pesto rosso

Pierogi ruskie z pesto rosso

Najpierw robimy farsz. Beda nam potrzebne  - ugotowane ziemniaki , schlodzone a nastepnie zmielone w maszynce do miesa - bialy ser- zmielony w maszynce do miesa - zarumieniona na zloto drobno posiekana cebulka -sol -pieprz oraz - pesto rosso     Z podanych skladnikow "wyrabiamy" farsz, przykrywamy sciereczka, wkladamy do lodowki Nastepnie bedziemy robic ciasto na pierogi - u mnie bedzie tak -maka tortowa ( badz maka typu 00 ) - maka z pszenicy durum - 1 jajko -wrzatek -olej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję