Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Podstawowa pasta na kanapki z jajek ze szczypiorkiem. Składniki: 3 jajka 2 łyżki jogurtu naturalnego lub majonezu sól, pieprz szczypiorek ewentualnie: odrobina chrzanu tartego Jajka ugotować na twardo, pokroić w kosteczkę lub zetrzeć na tarce. Dodać jogurt, przyprawy i wymieszać. Szczypiorek posiekać i dodać do pasty. Ponownie dokładnie wymieszać.  Przełożyć do miseczki i posypać resztą szczypiorku. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wyzwania kuchenne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję