Wątróbki w cieście francuskim
Wątróbki w cieście francuskim
Jako dziecko nigdy nie lubiłem wątróbek, żołądków, ani innych podrobów. W szczególności wątróbka zawsze kojarzyła mi się z poprzerastanym czymś o konsystencji podeszwy i nieprzyjemnym zapachu, co zostało usmażone z dużą ilością cebuli. Okazało się, że niesłusznie - wątróbki mogą być przygotowane smacznie i z fantazją. Dzisiaj zapraszam na wątróbki drobiowe z żurawiną, pomidorami i serem camembert w cieście francuskim.
Do przygotowania dania potrzebowałem:
500 gram wątróbek drobiowych (najlepiej gęsi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wyprawy kulinarne
Autor
wyprawy kulinarne
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, ser, pomidor, mielone, susz, camembert, wątróbka drobiowa, ciasto francuskie, sos sojowy, sosy, pieczenie, rozmaryn, żurawina, ciasto francuskie, drobiowe, czosnek, pomidory z serem, cebula, lekka, dekoracje, jajko, sos do mielonego , jajka z farszem, ser biały, sos do jajek, suszone pomidory, lekkie ciasto, lekkie dania
Inne przepisy z Wyprawy kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję