Przepis na : obiad
Polędwiczki to jedne z moich ulubionych rodzajów mięs. Są delikatne i szybkie do przyrządzenia. Do tego zawsze elegancko się prezentują. Idealne na wykwintną kolację. Tym razem przyrządziłam je w sosie z zielonego pieprzu. Smakowały świetnie. Podałam je z puddingami yorkshire, na które przepis podałam w poprzednim wpisie. Polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu: 2 polędwiczki wieprzowe 1 szklanka bulionu warzywnego lub drobiowego (250 ml) 2 cebule szalotki 1 duży ząbek czosnku 1/2 szklanki białego, w... czytaj dalej...
jeśli chodzi o polędwiczki to zawsze jestem na „tak” – pychota : )
Kurcze… Wydawało mi się, że zostawiłam tu komentarz… No cóż, tak czy inaczej, polęwiczki są bardzo sexy
Muszę koniecznie spróbować. Ostatnio zastanawiałam się jak przygotować polędwiczkę;)
Prawdziwa z Ciebie pasjonatka a może smakoszka ? Podziwiam inwencję dań i szczególny talent do wypieków i potraw. Każde danie dopracowane w szczegółach, a przy tym tak inspirujące.
Wpadnę na obiadek. Pozdrawiam serdecznie
Chyba jedno i drugie Dziękuje Samantho! Chętnie Cię ugoszczę na obiedzie pozdrawiam!