Pascal: Szaszłyki z marynowanego łososia z libańskim tabbouleh Szaszłyki z marynowanego łososia z libańskim tabbouleh (źródło: kuchnialidla.pl) Poziom trudności: łatwy Ilość porcji: 4 Czas: przygotowania: 40min Składniki: 4 filety z łososia, umyte i oczyszczone Składniki na marynatę: 1 łyżeczka kminku, roztartego w moździerzu 1 łyżeczka kurkumy 1 łyżeczka ostrej papryki w proszku 1 szalotka, posiekana skórka i sok z 1/2 cytryny, sparzonej i wyszorowanej 1 ząbek czosnku, posiekany 1 pęczek kolendry, umytej i...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Pasjonaci kuchni z całego świata.