Pascal Brodnicki: Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej (źródło: kuchnialidla.pl) Poziom trudności: łatwy Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 30min Składniki na chipsy z szynki: 100 g szynki szwarcwaldzkiej Składniki na pulpeciki: 450 g mięsa mielonego z szynki 2 ząbki czosnku, posiekane 1 łyżeczka nasion kolendry, roztartych w moździerzu 1 łyżka imbiru, obranego, startego na tarce...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Pasjonaci kuchni z całego świata.