Pascal kontra Okrasa: Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej, Roladki z mięsa mielon

Pascal kontra Okrasa: Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej, Roladki z mięsa mielon

Pascal Brodnicki: Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej Sałatka ze szpinakiem, pulpecikami azjatyckimi i chipsami z szynki szwarcwaldzkiej (źródło: kuchnialidla.pl) Poziom trudności: łatwy Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 30min Składniki na chipsy z szynki: 100 g szynki szwarcwaldzkiej Składniki na pulpeciki: 450 g mięsa mielonego z szynki 2 ząbki czosnku, posiekane 1 łyżeczka nasion kolendry, roztartych w moździerzu 1 łyżka imbiru, obranego, startego na tarce...

Czytaj dalej na blogu WojnaNaSmaki.pl

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Autor

wojnanasmaki.plwojnanasmaki.pl

Pasjonaci kuchni z całego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, feta, szynka, sosy, szpinak, pulpeciki, roladki, sałatki, sałatka, mięso mielone, ser, zupa pomidorowa, mięso, ser feta, sok, miód, kapustą, kapusta kiszona, sos pomidorowy, sos winegret, tarta, curry, polewa, imbir, bułki, pomidor, jajko, sałata, sałatka z szynką, sos do mielonego

Inne przepisy z WojnaNaSmaki.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.