Gofry dla alergika

Gofry dla alergika

Gofry dla alergika

Kolejny przepis na coś słodkiego w wersji light. Pyszne, chrupiące gofry, z ulubionym dżemem, cukrem pudrem lub owocami to coś, co moje dzieci uwielbiają. Wodę można oczywiście zastąpić mlekiem, wtedy gofry będą bardziej miękkie. Gofry są świetne dla osób z nietolerancją mleka i białka jaja. Polecam! 2 szklanki mąki 2 szklanki wody 1 łyżeczka proszku do pieczenia 4 łyżki cukru szczypta soli 1/3 szklanki oleju 3 żółtka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Wszystkie składniki wymieszać ze sobą na gładką... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.