Trufle cappuccino

Trufle cappuccino

Trufle cappuccino

„Te trufelki szczególnie polecam wszystkim miłośnikom kawy. Jej aromat jest tu dobrze wyczuwalny. Dodatkowo trufle są jeszcze nią obtoczone. Sama masa jest dość miękka i sprawia trochę trudności przy formowaniu. Dlatego najlepiej zostawić ją co najmniej na 24 godziny w lodówce i dopiero po tym czasie formować trufle. Mi wyszło 35 sztuk, ale zrobiłam dość duże z powodu wcześniej wspomnianych problemów. Jeśli zaś chodzi o kawę do obtoczenia to ja użyłam cappuccino. Niestety w czasie przechowywania w lodówce ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiem co jem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję