Żeberka w coli

Żeberka w coli

Żeberka w coli

Przepis na : obiad

Długo zabierałam się za połączenie mięsa z colą, ale z racji rozpoczęcia sezonu grillowego w końcu się skusiłam. Nasłuchałam się, że jest to świetny sposób, aby je zmiękczyć i muszę przyznać rację. Dodatkowo mięso nabiera delikatnego posmaku tego specyficznego trunku. Wypróbujcie tym bardziej, że zaczynamy tegoroczną majóweczkę. Składniki: 1,5 kg żeberek 2 szklanki coli sól pieprz 2 ząbki czosnku mielona papryka łagodna i ostra Sposób przygotowania: Mięso dzielimy na porcję (dobrze, gdy nasze żeberka są dość ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wielki apetyt

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję