Farfalle-obiadowa warjacja

Farfalle-obiadowa warjacja

Farfalle-obiadowa warjacja

Przepis na : obiad

Składniki: 300g makaronu kokardki 200 g boczku  kawałku 400g pieczarek duża,czerwona papryka 100ml śmietanki pietruszka sól pieprz 100g gorgonzoli Sposób przygotowania: Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie.Na patelni podsmażamy boczek pokrojony w kosteczkę.Dodajemy odrobinę oleju,pokrojone w plastry pieczarki i paprykę .Podsmażamy,mieszając ok 5 minut.Dodajmy śmietankę,sól,pieprz i makaron-mieszamy.Podajemy z pietruszką i pokrojoną Gorgonzolą. Smacznego! Ten i inne przepisy znajdziecie na stronie http:/... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wielki apetyt

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.