Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg w połączeniu z boczkiem pysznie smakuje i rozpływa się z ustach. Do tego nadzienie z kaszy jaglanej, cukinii i pomidorków.  Możemy zaskoczyć gości taką propozycją na grilla. 2 pstrągi 1/3 szklanki kaszy jaglanej 1 cukinia mała 7 pomidorków koktajlowych koper świeży melisa świeża sól, pieprz mieszanka ziół 1 łyżka masła 6 plastrów boczku wędzonego 1 gałązka selera naciowego olej rzepakowy 1 cytryna sos ziołowy pstrąg marynata: 1 cebula sól, pieprz 1 łyżeczka majeranku Cebule kroję, pstrąga przekładam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

wesoła kuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pstrag, kasza, kasza jaglana, boczek, ryby, cukinia, ryba, seler naciowy, sosy, grill, marynaty, pstrąg faszerowany, owoce morza, boczek w marynacie, cukinia faszerowana

Inne przepisy z wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.