Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym

Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym

Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym

Panna cotta z agarem to wegetariańska wersja tradycyjnego włoskiego deseru . Podczas jej przygotowania dodałam pyłek owocowy od Zdrowo Posypane , który sprawił, że nabrała ona nie tylko koloru ale i owocowego posmaku! Dodatkowo, pyłek możecie wykorzystać do przyozdobienia panna cotty, tworząc niesamowity efekt. Pyłki owocowe to drobno zmielone liofilizowane owoce, lekkie niczym pyłek kwiatowy. Do wyboru macie trzy sety pyłków: różowy (jeżyna, śliwka, czerwona porzeczka), fioletowy (truskawka, wiśnia, czarna porz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu WegePrzepis

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Autor

WegePrzepis

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wegańskie, placki, buraki, ciasto, cukinia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, kotlety, czarna porzeczka, sos kurkowy, sernik, ciasteczka, śliwka, naleśniki, tortilla, szpinak, galaretka, lasagne, wiśnia, placki z cukinii, ciasto krówka, serek wiejski , dynia, kalafior, gofry, krówka, sernik królewski, curry, chałwa, mascarpone

Inne przepisy z WegePrzepis

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.