KOLOROWE PALUSZKI

KOLOROWE PALUSZKI

KOLOROWE PALUSZKI

Kolorowe paluszki to prosty sposób na urozmaicenie dziecięcej imprezki, a już szczególnie, gdy same zabiorą się za ich przygotowanie :) SKŁADNIKI: paluszki tzw. juniorki, z sezamem, z makiem lub inne ulubione kolorowa posypka lukier:  3 łyżki czubate cukru pudru 1 łyżeczka soku z cytryny SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Najpierw przygotowujemy lukier ucierając cukier puder z sokiem z cytryny na gładką masę. Maczamy paluszki w lukrze a następnie w posypce i gotowe! ;) Smacznego! *** czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wege i kropka

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.