Wieloziarniste ciastka bez cukru i glutenu

Wieloziarniste ciastka bez cukru i glutenu

Wieloziarniste ciastka bez cukru i glutenu

Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre wyzwania wcześniej sobie zaplanowałam, ale pojawiły się nowe, które okazały się niezwykle czaso i pracochłonne. Ratunkiem była oczywiście kawa, która swoim zapachem i smakiem sprawia, że dzień i obowiązki stają się nieco mniej męczące i wydają się realne do wykonania. Każdy wielbiciel tego smaku i aromatu znajdzie duży wybór kaw w sklepie Coffeedesk  według swoich preferencji. A jak kawa, to oczywiście małe co nieco do niej 😋😋😋 Stąd pomysł na wiel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weekendy w domu i ogrodzie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.