Tripoline al ragù z wołowiną
Tripoline al ragù z wołowiną
Tripoline al ragù z wołowiną 2016-04-08 17:29:22 Ilość porcji: 4 Dziś zabieram Was w podróż do Północnych Włoch, a konkretnie do z Emilie-Romaqna. Region ten znany jest przede wszystkim z produkcji aromatycznych win, ale również ma najwspanialsze tradycje kulinarne i najlepsze restauracje. To właśnie z tego regionu wywodzi się potrawa, którą dziś Wam prezentuję . Ragû`to najprawdopodobniej najbardziej znany włoski sos, nazywany również sosem bolońskim. Jego tradycja sięga średniowiecza. W XX wieku receptura dla z... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni
Autor
hercik17
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, sosy, mięso, mielone, seler, boczek, wołowina, ser, sos do makaronu, makaron tagliatelle, seler naciowy, zupa pomidorowa, tagliatelle, dania z makaronem, mięso mielone, warzywa na patelnie, makaron z serem, makaron smażony, makaron z patelni, boczek w sosie, sos pomidorowy, mielone z warzywami, pomidorowa ze świeżych pomidorów
Inne przepisy z Wędrówki po kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję