Puchate racuszki

Puchate racuszki

Puchate racuszki

Puszyste i pachnące racuchy, które można przygotować na śniadanie lub kolację. Ekspresowe w wykonaniu! Składniki 2 szklanki mąki 2 całe jajka 1 łyżeczka sody 1 duży kefir kilka kropel olejku waniliowego 1 łyżka cukru Przygotowanie Wszystkie składniki umieścić w misce i wymieszać. Ciasto nakładać porcjami na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na rumiano. Autor przepisu: Bożena The post Puchate racuszki first appeared on Wasze Przepisy . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję