Biszkopt który zawsze wychodzi
Biszkopt który zawsze wychodzi
Idealny biszkopt do ciast i tortów. Puszysty i miękki, nie kruszy się przy krojeniu. Składniki 7 jajek 3/4 szklanki cukru czubata szklanka mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia Przygotowanie Białka ubijamy na sztywno i dodajemy cukier po trochu i ubijamy, aż będzie błyszczące. Potem żółtka i na koniec mąka z proszkiem przesianą. Delikatnie łączymy szpatułką. Pieczemy 35 – 40 min w 170 stopniach. Autor przepisu: Aneta The post Biszkopt który zawsze wychodzi first appeared on Wasze Przepisy . ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy
Autor
fajneprzepisy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, biszkopt, tort
Inne przepisy z Wasze Przepisy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję