Przepis na : deser
Prosty sposób na wykorzystanie białek. Zawsze wychodzi i jest mega łatwa do przygotowania. Puszysta i delikatnie wilgotna. Idealny wypiek na słodki podwieczorek do filiżanki ulubionej herbaty. Keksówka o wym ok 30 cm Składniki: 6 białek 13 dag drobnego cukru 10 dag masła 15 dag mąki pszennej tortowej + dodatkowo 1,5 łyżki 1,5 łyżki ciemnego kakao Dr.Oetker 1 pełna łyżeczka proszku do pieczenia Dr.Oetker Szczypta soli Sposób przygotowania: Białka jaj przełożyć do miski doda szczyptę soli ubić mi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...