Conchiglioni z łopatką pod beszamelem

Conchiglioni z łopatką pod beszamelem

Conchiglioni z łopatką pod beszamelem

Przepis na : obiad

Muszle nadziane mięsem mielonym z łopatki, z warzywami, doprawione aromatycznym pieprzem syczuańskim i przyprawą z aromatycznych pomidorów z czosnkiem niedźwiedzim,firmy SKWORCU , które miałam przyjemność testować, całość ukryta pod delikatnym beszamelem jest doskonałym daniem na obiad!  Składniki 26 sztuk conchiglioni 1 duży por 1/2 cukinii 1 czerwona papryka 3 łyżki oliwy 1/2 kg łopatki wieprzowej 200 ml rosołu lub bulionu warzywnego 80 g żółtego sera-goudy Przyprawy: pieprz syczuański pomidory z c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Autor

Wanilia i KardamonWanilia i Kardamon

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sosy, papryka, por , pomidor, cukinia, mielone, sos beszamelowy, ser, warzywa, ser żółty, obiad, mięso mielone, pasta, rosół, pasty, mięso na obiad, obiad z makaronem, makaron na obiad, mięsa pieczone, wieprzowina, zapiekanki, makarony, makaron, zapiekanka, mielone z warzywami, mięso duszone, pieczeń z mięsa mielonego, zapiekanka z mięsem , pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.