Conchiglioni z łopatką pod beszamelem
Conchiglioni z łopatką pod beszamelem
Przepis na : obiad
Muszle nadziane mięsem mielonym z łopatki, z warzywami, doprawione aromatycznym pieprzem syczuańskim i przyprawą z aromatycznych pomidorów z czosnkiem niedźwiedzim,firmy SKWORCU , które miałam przyjemność testować, całość ukryta pod delikatnym beszamelem jest doskonałym daniem na obiad! Składniki 26 sztuk conchiglioni 1 duży por 1/2 cukinii 1 czerwona papryka 3 łyżki oliwy 1/2 kg łopatki wieprzowej 200 ml rosołu lub bulionu warzywnego 80 g żółtego sera-goudy Przyprawy: pieprz syczuański pomidory z c... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon
Autor
Wanilia i Kardamon
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, papryka, por , pomidor, cukinia, mielone, sos beszamelowy, ser, warzywa, ser żółty, obiad, mięso mielone, pasta, rosół, pasty, mięso na obiad, obiad z makaronem, makaron na obiad, mięsa pieczone, wieprzowina, zapiekanki, makarony, makaron, zapiekanka, mielone z warzywami, mięso duszone, pieczeń z mięsa mielonego, zapiekanka z mięsem , pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Wanilia i Kardamon
Dodaj komentarz