Przepis na dużą blachę podzielnego i łatwego w przygotowaniu ciasta, który jest w moim domu już kilka lat, zawsze w sezonie do niego wracam, bo jest do czego. Mega kruche ciasto z dodatkiem kwaśnego rabarbaru i słodziutkiego budyniu. Nie wiem jak u Was,ale u mnie majowe wypieki są właśnie najczęściej z rabarbarem. To ciasto nie może się nie udać ! Polecam. Blaszka o wym 24/39 cm Ciasto kruche: 40 dag mąki krupczatki Młynomag 10 dag mąki pszennej tortowej 25 dag margaryny ½ szklanki cukru 1 ły... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...