Cannelloni z mięsem mielonym, cukinią i cyklanterą
Cannelloni z mięsem mielonym, cukinią i cyklanterą
Przepis na : obiad
Kuchnia szwajcarska to miks kuchni niemieckiej, francuskiej i włoskiej, syte dania, najczęściej serowe lub ziemniaczane, dlatego też akcja Victorinox była inspiracją do stworzenia tego przepisu, choć to danie do lekkich nie należy jest mega pyszne i znika błyskawicznie z talerzy, farsz to moja kompozycja smaków, pierwszy raz użyłam cyklanterę z własnego ogródka-jest to dziki ogórek o łagodnym smaku na pograniczu groszku i papryki. Nawet warstwowy sos jest biało-czerwony :) Całość zgrała się... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon
Autor
Wanilia i Kardamon
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mielone, cukinia, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, mięso, papryka, mięso mielone, cannelloni, spaghetti, sos spaghetti, makaron, makarony, sos beszamelowy, warstwowa, francuskie, szynka, ogórki, obiad z makaronem, makaron na obiad, obiad, ser biały, mięso duszone, dania z makaronem, makaron z szynką, sos do makaronu, jajka z farszem, makaron z serem, jajka nadziewane, sos serowy
Inne przepisy z Wanilia i Kardamon
Dodaj komentarz