KLASYCZNA FASOLKA PO BRETOŃSKU

KLASYCZNA FASOLKA PO BRETOŃSKU

KLASYCZNA FASOLKA PO BRETOŃSKU

Fasolkę po bretońsku gotuję zazwyczaj korzystając z fasoli z puszki. Zwyczajnie dlatego, że tak jest szybciej. A kiedy pracuje się 6 dni w tygodniu, wierzcie, że każda wolna chwila jest na wagę złota 😉  Fasolka po bretońsku to dobry sposób na "czyszczenie lodówki" z nadmiaru wędliny, boczku czy szynki.  Czasem przyrządzam ją z  z czerwonej fasoli , której smak bardzo lubię, a czasem po prostu z białej konserwowej. Tym razem jednak nabrałam ochoty na fasolkę po bretońsku ugotowaną na bazie suche... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję