Czosnek i cebula Zarówno czosnek i cebula zawierają antyrakowe, antygrzybicze i właściwości antybakteryjne. Według publikacji Journal Farmakognozji Recenzje : „W czasie, gdy nie istniały antybiotyki i inne produkty apteczne, żarówka czosnku sama reprezentuje cały przemysł apteki ze względu na szerokie spektrum efektów.” Imbir Imbir można spożywać suszone lub sproszkowane. Można także wziąć go jako wyciąg, nalewki, oleje, pastylki lub kapsułki. Jest silnym antybiotykiem, ból przeciwbólowy i środe... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..