Przepis na : obiad
Nie mogłam się zdecydować czy rzodkiewki albo ogórek i wyszło dwa w jednym . Super dodatek do obiadu. Składniki 2 ogórki 1 pęczek rzodkiewki 1 pęczek szczypiorku sól pieprz 1 łyżeczka sosu sałatkowego koperkowo ziołowy 3 łyżki śmietany 18% Sposób przygotowania przepisu: 1. Ogórki i rzodkiewkę zetrzeć w plasterki na tarce , troszkę dodać soli zostawić aż puści sok i odcedzić . Potem dać posiekany szczypiorek i śmietanę doprawić przyprawą , pieprzem i wymieszać wszystko razem. ... czytaj dalej...
Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl