Ta szybka polewa z białej czekolady to polewa doskonała na wszystkie ciasta, babki, a także do udekorowania deserków, czy ciasteczek. Zrobisz ją w kilku prostych krokach! Ta polewa z białą czekoladą nie kruszy się podczas krojenia. Spis treści: Jaką białą czekoladę wybrać do polewy? Co zrobić jeśli polewa z czekolady się zwarzy? Przepis – polewa z białej czekolady Ile kalorii ma polewa z białej czekolady? Zobacz również inne przepisy na polewy Jaką białą czekoladę wybrać do polewy? Do przygotowania p... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...