Przepis na : śniadanie
Przepis na kremową pastę jajeczną! Ta pasta jajeczna z serkiem topionym i śmietaną jest delikatna i pełna smaku. Świetnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie, czy jako przystawka na imprezach, a nawet na śniadanie wielkanocne. Spis treści: Co zamiast majonezu do pasty jajecznej? Czym doprawić pastę jajeczną? Przepis – pasta jajeczna z serkiem topionym Zobacz również inne przepisy na pasty do chleba Co zamiast majonezu do pasty jajecznej? Pasta jajeczna bez majonezu jest o wiele lżejsza! Do past... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...