Kieliszki w górę! Podkreśl smak potrawy serwując ją z odpowiednim alkoholem

Kieliszki w górę! Podkreśl smak potrawy serwując ją z odpowiednim alkoholem

Artykuł sponsorowany Chcesz zaostrzyć apetyt Gości, a może zaserwować trunek, który ułatwi trawienie po zakończonym posiłku? Okazuje się, że odpowiednio dopasowany alkohol może wpłynąć na smak konkretnej potrawy i mocniej go podkreślić. Jeśli zależy Ci, aby wystawny obiad zapadł w pamięć zaproszonych Gości – sprawdź, jakie połączenia warto ze sobą zestawić, a czego unikać. Podpowiemy także, w czym podawać konkretne trunki, by wydobyć z nich to, co najlepsze. Kieliszki do koniaku, wina, likieru – ...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Autor

Monika JerzakMonika Jerzak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

likier, obiad, deser, desery, ser, ciasto, szparagi, indyk, wieprzowina, kurczak, kolacja, do pracy, przystawki, ziemniaki, przekąski, mięso, przekąska, ziemniak, wołowina

Inne przepisy z Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.