Dip z mango i sosu sojowego Ponzu z frytkami z batata – przepis z warsztatów Kikkoman
Dip z mango i sosu sojowego Ponzu z frytkami z batata – przepis z warsztatów Kikkoman
Przyprawą, którą zawsze mam w domu i używam prawie do wszystkiego jest sos sojowy. Nigdy nie zastanawiałam się bliżej nad tym składnikiem, dopóki nie wzięłam udziału w warsztatach marki Kikkoman. Pod okiem Tomasza Jakubiaka można było spróbować zupełnie nowego cytrusowego sosu sojowy Ponzu i wziąć udział w zawodach. Każda ekipa dostała dokładnie ten sam zestaw składników i musiała wyczarować z niego jakieś pyszne danie. Bardzo lubię takie zawody dziennikarzy i blogerów, bo po pierwsze każdy w nich wygrywa, a po dr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, frytki, dipy, sałatki, sałatka, ryby, bezglutenowe, makaron, makarony, deser, polędwiczki, desery, polędwiczka, ryba, mięso, czekolada, sushi, dania z makaronem, polędwiczki w sosie, salatka z makaronem, mięsa pieczone
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz