Pieczone papryczki padron

Pieczone papryczki padron

Pieczone papryczki padron

Przepis na : obiad

Papryczki padron to niewielkie, podłużne strąki.  Najczęściej można je spotkać w Hiszpanii jako tapas, czyli niewielką przekąskę podawaną do napoi.  Pieczone papryczki to pomysł na ciepły dodatek do obiadu lub samodzielną słoną przekąskę. Wystarczy polać je oliwą z oliwek oraz posypać solą i upiec w piekarniku.  Jak dla mnie, pa pryczki po upieczeniu są  lekko słodkie w smaku, choć warto dodać, że raz na jakiś czas można trafić na pikantną papryczkę 😊  Składniki na porcję dla 2 osób: 25... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję