Pasta z tuńczykiem i twarogiem perfekcyjnie pasuje do kromki ciemnego pieczywa. Tuńczyk w takim wydaniu nie dominuje, a sama pasta jest bardzo smaczna. Składniki: 1 puszka tuńczyka w zalewie własnej 125 g twarogu półtłustego 1 pęczek natki pietruszki 1/2 szt cebuli czewonej pieprz Cebulę obrać, drobno posiekać i sparzyć wrzątkiem (dzięki temu cebula nie będzie dominować w paście). Do miski dodać odcedzonego tuńczyka, twaróg, posiekaną pietruszkę i cebulę. Za pomocą wi... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)