Bardzo rozgrzewająca zupa krem z dyni z dodatkiem srirachy i cynamonu! Dodatkowo potrawę należy wzbogacić w kwasy Omega-3 od Norsan . Składniki: 100 g wątróbki drobiowej 400 g dyni hokkaido 100 g obranego ziemniaka 100 g obranej marchewki 10 ml srirachy 5 g cynamonu przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany 600 ml wody 10 ml kwasów Omega-3 Sposób przygotowania: Wątróbkę oczyścić i przepłukać. Warzywa dokładnie umyć i obrać. Wątróbkę, warzywa i przyprawy wrzucić do garnka, zalać wodą. Gotować przez 30 minut. Z... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...