Przepis na : obiad
Podroby brzmią niechętnie? Dlaczego nie! Warto je włączyć do swojej diety, gdyż są doskonałym źródłem żelaza oraz witamin z grupy B, oraz witaminy PP. W połączeniu z fasolką szparagową, kiszoną kapustą, papryką i dodatkiem oliwy od Oliwki Targowa tworzą doskonałe combo! Składniki: 100 g żołądków drobiowych 225 g fasoli szparagowej mrożonej 100 g kiszonej kapusty 125 g papryki czerwonej 20 g ketchupy o obniżonej zawartości kcal 10 g majonezu 10 ml oliwy przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...