Żołądki drobiowe z fasolką szparagową, kiszoną kapustą, papryką czerwoną i oliwą

Żołądki drobiowe z fasolką szparagową, kiszoną kapustą, papryką czerwoną i oliwą

Żołądki drobiowe z fasolką szparagową, kiszoną kapustą, papryką czerwoną i oliwą

Przepis na : obiad

Podroby brzmią niechętnie? Dlaczego nie! Warto je włączyć do swojej diety, gdyż są doskonałym źródłem żelaza oraz witamin z grupy B, oraz witaminy PP. W połączeniu z fasolką szparagową, kiszoną kapustą, papryką i dodatkiem oliwy od Oliwki Targowa tworzą doskonałe combo!  Składniki: 100 g żołądków drobiowych 225 g fasoli szparagowej mrożonej 100 g kiszonej kapusty  125 g papryki czerwonej 20 g ketchupy o obniżonej zawartości kcal 10 g majonezu 10 ml oliwy przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.