Udko z kurczaka z serem Epoisses, marchewką, śliwką i miodem smażone w air fray'erze

Udko z kurczaka z serem Epoisses, marchewką, śliwką i miodem smażone w air fray'erze

Udko z kurczaka z serem Epoisses, marchewką, śliwką i miodem smażone w air fray'erze

Przepis na : obiad

Aksamitny smak smażonego udka z kurczaka z serem Epoisses od Germain, które są otulone w marchewce, śliwce a dodatkowej słodyczy dodaje miód! Składniki: 250 g udka z kurczaka 25 g sera Epoisses 225 g marchewki w kostce mrożonej 100 g śliwki świeżej bez pestki 20 g miodu wielokwiatowego przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka słodka, zioła prowansalskie  Sposób przygotowania: Udko z kurczaka umyć, osuszyć i wymieszać z przyprawami. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny, najlepiej na całą noc. W nacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.