Przepis na : obiad
Aksamitny smak smażonego udka z kurczaka z serem Epoisses od Germain, które są otulone w marchewce, śliwce a dodatkowej słodyczy dodaje miód! Składniki: 250 g udka z kurczaka 25 g sera Epoisses 225 g marchewki w kostce mrożonej 100 g śliwki świeżej bez pestki 20 g miodu wielokwiatowego przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka słodka, zioła prowansalskie Sposób przygotowania: Udko z kurczaka umyć, osuszyć i wymieszać z przyprawami. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny, najlepiej na całą noc. W nacz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...