Idealne do niedzielnej kawy i wielbicieli sernika! Super prosty i bardzo smaczny - sernik przekładany! Składniki: Masa do przełożenia 2 białka 2 łyżki erytrytolu 1 łyżka oleju kokosowego 4 łyżki mąki pełnoziarnistej szczypta proszku do pieczenia Masa twarogowa 2 żółtka 2 łyżki erytrytolu 250g (1 kostka) twarogu np. chudego Sposób przygotowania: Masa do przełożenia Białka ubić na sztywną pianę. Dodać erytrytol, olej kokosowy, mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Masa twarogowa Twaróg utrzeć ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...