Przepis na : obiad
Pełnowartościowe danie z wykorzystaniem nerek wieprzowych, zielonych i fioletowych szparagów od Szparag z Wielkopolski oraz marchewki, pietruszki i cebuli białej, a całość smażona w air fray'erze! Składniki: 200 g nerek wieprzowych + woda i ocet do namoczenia 100 g zielonych szparagów 100 g fioletowych szparagów 100 g marchewki 100 g pietruszki 100 g cebuli białej przyprawy: sól, pieprz, vegeta 10 ml oliwy Sposób przygotowania: Nerki dokładnie umyć, a następnie namoczyć w wodzie z octem na ok. 2-3 godzin... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...