Francuska zupa cebulowa z roladkami nadziane twarogiem wędzonym i cebulą

Francuska zupa cebulowa z roladkami nadziane twarogiem wędzonym i cebulą

Francuska zupa cebulowa z roladkami nadziane twarogiem wędzonym i cebulą

Przepis na : obiad

Wyśmienite danie z wykorzystaniem francuskiej zupy cebulowej od Wish Bone , podanej z roladkami z ciasta francuskiego nadziane twarogiem wędzonym i cebulą.  Składniki: 560 ml francuskiej zupy cebulowej Roladki 375 g ciasta francuskiego 250 g twarogu wędzonego 100 g cebuli białej 10 ml oleju rzepakowego do smażenia przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany Sposób przygotowania: Roladki Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Na patelni z olejem zeszklić cebulę. Dodać rozdrobniony twaróg wędzony. Dodać pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.