Przepis na : obiad
Kto nie lubi botwinki, zwłaszcza w porze letniej?! Ręka do góry! Ta wersja jest nieco inna, a mianowicie z żołądkami drobiowymi i przyprawą do ziemniaków od Kuchnia Zdrowia ! Składniki: 100 g żołądków drobiowych 150 g ziemniaków (obranych) 100 g marchewki (obranej) 150 g botwinki z burakami świeży koperek 20 g śmietany 18 % 10 ml oleju rzepakowego do smażenia przyprawy: sól, pieprz, vegeta, przyprawa do ziemniaków 500 ml bulionu Sposób przygotowania: Do garnka wrzucić oczyszczone i pokrojone żołądki d... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...