Papryczki faszerowane komosą ryżową i mięsem mielonym
Papryczki faszerowane komosą ryżową i mięsem mielonym
Przepis na : obiad
Dzisiaj zapraszam Was na pyszne papryczki faszerowane mięsem z dodatkiem komosy ryżowej, którą otrzymałam do testowania od firmy MAKAR . SKŁADNIKI: 6 papryk czerwonych, 50 dag łopatki wieprzowej bez kości, 1 duża cebula, 30 dag komosy ryżowej (Quinoa) MAKAR , 2 jajka, sól, pieprz, 2 szklanki bulionu warzywno- mięsnego, oliwa do smażenia. PRZYGOTOWANIE: 1. Komosę ryżową zalewam 2 szklankami wody i gotuję około 20 minut cały czas mieszając. Łopatkę gotuję do miękkości w osolonej wodzie. Cebulę kroję w piórka i ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi
Autor
Kasia J.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, papryka, ryż, cebula, jajko, zdrowe, zdrowe przepisy, mielone, dania mięsne, mięso mielone, duszone, ziemniak, desery, kasza, ciekawe przepisy, deser, sosy, sałatka, ziemniaki, sałatki, warzywa, obiad, sałatka ryżowa, salatki warzywne, sałatka warzywna, sałatka z ryżem, papryka faszerowana, mięso na obiad, jajka z farszem, sos mięsny
Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz