W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa Mgiełka. Ciasto jest lekkie i rozpływa się w ustach. To połączenie biszkoptu, musu truskawkowego i bitej śmietany. SKŁADNIKI: Biszkopt: 3 jajka, 3/4 szklanki cukru, 4 łyżki oleju, 1 szklanka mąki tortowej, 1/2 łyżki octu, 1/2 łyżki proszku do pieczenia, Mus truskawkowy: 1 kg truskawek, 1,5 łyżki cukru pudru, 2 opakowania galaretki truskawkowej, Masa śmietanowa, 700 ml śmietany 30%, 2 opakowania śmietan fixu, 2 łyżki cukru pudru, 1 łyżka... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...