Wiele razy robiłam keks i z różnych przepisów, ale ten jest wyjątkowo smaczny. Dobrze się przechowuje i nawet drugiego czy trzeciego dnia smakuje równie dobrze. Jest bardzo wilgotny i delikatny, zróbcie koniecznie. Polecam :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Keks Składniki 3 duże jajka 130 g miękkiego masła 120 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 0,5 szklanki drobnego cukru 1 łyżka wódki szczypta soli Instrukcje 250 g bakalii (owoce kandyzowane :wiśnie, kiwi, ananas), orz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.