Dzisiaj przepis na jajka faszerowane na zielono. Z dodatkiem czosnku niedźwiedziego, który jest hitem tego sezonu, lub jeśli nie przepadacie za jego smakiem możecie dodać liście młodego szpinaku. Są smaczne, zdrowe a do tego będą pięknie wyglądają na świątecznym stole. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane z czosnkiem niedźwiedzim Składniki 5 jajek ugotowanych na twardo 4 liście czosnku niedźwiedziego lub garść liści młodego szpinaku 2 łyżeczki majonezu lub gęstego jog... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.