Uwielbiam bezy więc tym razem proponuję bezę Pavlovą z frużeliną wiśniową. Smak obłędny, prezentuje się pięknie, nie jest też trudna do zrobienia, wystarczy dobrze ubić białka. Szkoda tylko, że znika tak szybko. ;) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Beza Pavlova z frużeliną wiśniową .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Składniki Składniki na bezę: 6 białek 300 g drobnego cukru 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka mąki ziemniacz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.