Sałatka z fasolki szparagowej

Sałatka z fasolki szparagowej

Składniki dla 4 osób: • ok. 1 kg fasolki szparagowej • kilkanaście pomidorków koktajlowych • 5 rzodkiewek • 1 papryka czerwona • 4 jajka Sos: • 5 łyżek oliwy • 3 łyżki octu winnego • sól, pieprz • pietruszka zielona Wykonanie: • Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie, wystudzić i pokroić na 3-cm kawałki. • Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na ósemki. • Pomidorki pokroić na połówki, rzodkiewki w plastry, paprykę w kostkę. • Składniki sosu wymieszać i&nb...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję