Ryba pod pierzynką ananasowo-cebulową
Ryba pod pierzynką ananasowo-cebulową
Propozycja nie jest moja, gdzieś natknęłam się na ten przepis. Moja jest innowacja – mniej cebuli, więcej ananasa i kurkumy. Jest to bardzo dobre połączenie farszu cebulowo-ananasowego z panierowaną rybą. Na Wigilię i na każdą inną uroczystość. Składniki: – 5 filetów z morszczuka – sól, pieprz do smaku – sok z 1/2 cytryny – olej do smażenia Panierka – 2 łyżki mąki pszennej – 2 jajka – 2 łyżki majonezu Farsz – ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, ananas, majonez, zupa pomidorowa, boże narodzenie, sałatka imprezowa, sałatki, sałatka, makrela, jajka z farszem, sałatka na boże narodzenie, sałatka z makrelą, salatka z jajkiem, sałatka z majonezem, lekkie sałatki
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz