Pieczony camembert z orzechami
Pieczony camembert z orzechami
Jest to błyskawiczna przekąska na gorąco, smaczna i zdrowa. Można ją przygotować gdy goście pukają do drzwi. Idealna na kolację, a gdy nie chce Ci się robić sosu, to sama żurawina wystarczy w zupełności. Składniki na 4 porcje: • 2 okrągłe sery typu camembert • po kilka orzechów: włoskie, pistacje, nerkowce, brazylijskie, jakie lubimy • garść rukoli • garść kiełków ze słonecznika Sos żurawinowy • 1/2 słoiczka żurawiny • 1/2 szklanki wina czerwonego wytrawn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, rukola, orzechy, słonecznik, przekąska, kolacja, camembert, przekąski, francuskie, bez pieczenia
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję