Ogórki faszerowane jajkiem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Ogórki faszerowane jajkiem
Składniki na 2 porcje: • 4 średnie ogórki (do 15 cm) • 4 jajka ugotowane • 2 łyżki majonezu • 1 łyżeczka musztardy chrzanowej • kilka rzodkiewek • szczypiorek, sól Wykonanie: • Ogórki cienko obrać, przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć pestki ze środka. • Ugotowane jajka zetrzeć na tarce, dodać majonez, musztardę, sól. Wymieszać. • Nakładać do wydrążonych połówek ogórków. • Udekorować plasterkami rzodkiewki, posypać szczypiorkiem. ...
Czytaj dalej na blogu To co kochamAutor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, majonez, przekąska, przekąski
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję