Słone krakersy w toffi pod czekoladą
Słone krakersy w toffi pod czekoladą
Jest już od dawna wiadome wszem i wobec,że karmel idealnie łączy się z solą czy też ze słonym smakiem.Sól nadaje karmelowi szlachetniejszej słodyczy jednocześnie nie sprawiając,że jest słony. Niedowiarków zachęcam do zaeksperymentowania i połączenia czekolady i karmelu ze słonymi krakersami.Gdyby polać karmelem słodkie ciastka byłyby mdłe wręcz od nadmiaru słodyczy.Na słonych krakersach karmel i czekolada może wydac się zgoła nowym doznaniem smakowym. Prosty i nieskąplikowany sposób by stworzyć nowe snacki które ... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Sztuka gotowania w/g Samiry
Autor
Samira.nl
Kocham gotować niebanalnie i stosować oryginalne przyprawy omijając z daleka paczkowane mixy-gotowce.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, ciastka , ciasteczka, pizza przepis, ciasto na pizze, pizza , babeczki, gorąca czekolada, mleko skondensowane
Inne przepisy z Sztuka gotowania w/g Samiry
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję